Interim Management

Interim Management

U heeft tijdelijk behoefte aan managementversterking en bent op zoek naar een passende interim manager. Innovem Bedrijfsontwikkeling biedt Interim management op commercieel en organisatorisch gebied. Onze interim managers zijn professionals.
 
Interim management door Innovem Bedrijfsontwikkeling betekent dat wij u begeleiden naar de best passende interim manager. Vanuit ons netwerk hebben we toegang tot een database aan interim- en project managers die u kunnen ondersteunen om uw organisatie vorm te geven.
 
Voorbeelden van interim management opdrachten zijn:
 
  • Project management
  • Sales Management
  • Bid management
  • Operationeel management
  • Veranderingsmanagement
  • Financieel management
 
Een onmisbaar onderdeel voor een succesvolle inzet van de interim manager is de intake. In een persoonlijk gesprek met u wordt de inhoud van de opdracht en het gewenste profiel van de interim manager vastgesteld.
 
Wij plaatsen de interim vacature op onze website en schakelen onze recruitment kanalen in. De reacties hierop, ons omvangrijke kandidatenbestand en ons netwerk vormen de bronnen waaruit we geschikte interim managers selecteren. Na een persoonlijk gesprekken met de kandidaat of kandidaten, die wij voor u inplannen, maakt u een keuze.
 

Volg ons

Wij komen graag in contact met onze klanten. Volg ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Innovem.

Volg ons op FacebookVolg ons op TwitterVolg ons op Google plus

Contact gegevens

Innovem B.V.
Molenstraat 39
5768 EB  Meijel
T: +31 (0)77 851 12 60
M: +31 (0)6 12 93 84 49
patrick.verstappen@innovem.nl

Laatste nieuws

Proclaimer

Innovem is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw mailtje bijzonder op prijs. U kunt daartoe het contactformulier gebruiken. Bij voorbaat hartelijk dank!