Partners,  samen sterk

Actueel

Uw ambitie = onze passie

In een interview op www.commercieelexcelleren.com geeft Patrick Verstappen aan waar Innovem bedrijfsontwikkeling voor staat. In het vraaggesprek wordt verder ingegaan op de activiteiten en toegevoegde waarde van Innovem. En wordt er een blik geboden in de nieuwe diensten die  gepositioneerd gaan worden.
 

Decom 2e in de FD Gazellen award 2013 uitreiking

Decom Technology People, een van de klanten van Innovem behoort tot snelst groeiende bedrijven van Nederland en heeft daarmee kans gemaakt op een FD Gazellen Award 2013, de prijs voor het snelst groeiende bedrijf van regio Noord-Brabant / Limburg én wellicht van heel Nederland. In de verkiezing is Decom geeindigd achter keukenwinkel. Inmiddels is Decom gegroeid naar ruim 100 mensen in de Benelux. De volgende groeistap is inmiddels ingezet onder begeleiding van Innovem.

NMI wordt Metric Control

Een van Innovem’s klanten, NMI, wordt per 1 januari omgedoopt tot MetricControl. Binnenkort meer informatie.

Ceaver Telecom Services wordt C4 telecom

Na een succesvol jaar in de mobiele telecommunicatie met een forse groei, zal Ceaver Telecom Services per 1 januari verder gaan onder de naam van C4 Telecom. Samen met de naamswijziging zal de huisstijl en organisatie aangepast worden aan de gewijzigde wensen en eisen van haar klanten. Innovem ondersteunt C4 telecom in dit proces.

Mennens  actief in Managed materieel

Samen met Innovem en Cocura uit Meijel heeft Mennes in Dongen een nieuwe propositie ontwikkeld voor het beheer van Materieel door en voor bedrijven. De propositie kent twee verschillende mogelijkheden: Begeleid en Ontzorg.

In Begeleid maakt de klant gebruik van de omgeving van Mennens en Cocura voor het beheren van haar materieel waarbij ze zelf de keuring, certificering, calibratie en onderhoud van haar materieel regelt. In de Ontzorg propositie wordt dit geheel door Mennens en Cocura geregeld.

De propositie wordt gedurende het eerst half jaar van 2014 in de markt gezet.

The Networked Society - de manier van zaken doen in de toekomst

Ericsson heeft in haar visie rondom de toekomstige samenleving en de rol van communicatietechnologie daarin omschreven in the networked society. Innovem ontwikkelt momenteel nieuwe bedrijfsconcepten die inspelen op de het gebruik van de technologische mogelijkheden om bedrijven, organisaties en individuen nadrukkelijke te laten samenwerken. 

In the Networked Society, connectivity will be the starting point for new ways of innovating, collaborating and socializing.....

Overeenkomst Ceaver Group

- 1 Januari 2010 - Innovem sluit overeenkomst met de Ceaver groep om de Ceaver activiteiten in de telecommunicatie industrie verder te ontwikkelen. Na een gedegen studie die geleidt heeft tot een groeiplan voor de Ceaver groep, heeft eigenaar Cees van Empel besloten om de samenwerking met Innovem bedrijfsontwikkeling te continueren en de gewenste groei verder te realiseren. Daarin zullen ook de andere organisatorische aspecten van de gewenste groei meegenomen worden.

Volg ons

Wij komen graag in contact met onze klanten. Volg ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Innovem.

Volg ons op FacebookVolg ons op TwitterVolg ons op Google plus

Contact gegevens

Innovem B.V.
Molenstraat 39
5768 EB  Meijel
T: +31 (0)77 851 12 60
M: +31 (0)6 12 93 84 49
patrick.verstappen@innovem.nl

Laatste nieuws

Proclaimer

Innovem is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw mailtje bijzonder op prijs. U kunt daartoe het contactformulier gebruiken. Bij voorbaat hartelijk dank!